Cirurgia mamària

Cirurgia mamària

Asimetria mamaria

Simetrització mamària que inclou fer una disminució del pit gran amb implant de pròtesi de mama o no; fer un augment del pit petit.

Augment mamari

Implant amb pròtesi de mama en pit petit. També es pot realitzar un augment del volum del pit amb el propi greix de la pacient.

Reducció mamària

Procediment quirúrgic que es realitza per tal de reduir el tamany del pit. Sovint s’acompanya de reducció del tamany de l’areòla.

Ginecomàstia

Presència de glàndula mamaria o volum mamari en l’home. Pot ser unilateral, bilateral o asimetria molt marcada. El tractament serà segons cada cas.

Dr. Jordi Bachs

Doctor Jordi Bachs, metge i especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica, Màster en Patologia Mamària i Senologia, és especialitat en cirurgia plàstica, reparadora i estètica, i compta amb més de trenta-dos anys d’experiència al servei de la comunitat, a través dels quals s’ha consolidat com un dels cirurgians més reconeguts en l’àmbit nacional, perquè tots els pacients ho recomanen, no sols pel seu acompliment professional, sinó que també pel seu tracte amable, humà i respectuós, i el compromís amb el qual aborda cada cas dia a dia.

d

Dr. Jordi Bachs

Metge i especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica. Diagnòstic estètic professional facial i corporal en el seu centre de Girona.