Cirurgia facial

Cirurgia facial

Otoplàstia

L'otoplàstia, coneguda com a cirurgia d'orelles, corregeix la grandària i la posició de les orelles. Aquesta intervenció es realitza per a reposicionar les denominades orelles prominents.

Blefaroplàstia

La cirurgia de les parpelles (blefaroplàstia) consisteix a corregir l'excés de pell i les bosses de greix de les parpelles superiors i inferiors. Es realitza per a rejovenir les parpelles mitjançant la remodelació dels teixits perioculars.

Rinoplàstia

La Rinoplàstia és la cirurgia encaminada a corregir o millorar l'aspecte estètic del nas. L'objectiu de la cirurgia és trobar l'equilibri harmònic facial, mantenint les característiques pròpies de cada persona

Lifting facial

El lífting facial, també conegut com a estirament facial o ritidectomia, és una cirurgia estètica destinada al rejoveniment facial que permet recuperar la fermesa i el to cutani de la cara i el coll.

Lipofilling facial

Consistent infiltrar el greix sobrant d'alguna part del seu cos com a farciment natural en la cara, per a rejovenir el rostre. Elimina la flaccidesa lleugera i reposa volum sense perill de rebuig.

Obuloplàstia

És la cirurgia per a la reparació del lòbul de les orelles esquinçades per les arracades. La lobuloplàstia ajuda a restaurar la forma harmònica dels lòbuls de les orelles.

Dr. Jordi Bachs

Doctor Jordi Bachs, metge i especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica, Màster en Patologia Mamària i Senologia, és especialitat en cirurgia plàstica, reparadora i estètica, i compta amb més de trenta-dos anys d’experiència al servei de la comunitat, a través dels quals s’ha consolidat com un dels cirurgians més reconeguts en l’àmbit nacional, perquè tots els pacients ho recomanen, no sols pel seu acompliment professional, sinó que també pel seu tracte amable, humà i respectuós, i el compromís amb el qual aborda cada cas dia a dia.

d

Dr. Jordi Bachs

Metge i especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica. Diagnòstic estètic professional facial i corporal en el seu centre de Girona.