Cirurgia Corporal

Cirurgia Corporal
Abdominoplàstia

Consisteix en l’extirpació de l’excés de pell i greix abdominal i en la correcció de la flasidessa muscular. Ajuda a eliminar la flasidessa de l’abdomen i reparar la musculatura després del part.

Lipoescultura

La lipoescultura permet aprimar i remodelar àrees específiques del cos mitjançant l’eliminació de dipòsits de greix, la qual cosa millora la proporció i imatge del cos.

Liposucció

La liposucció permet eliminar greix localitzat en diferents zones com l’abdomen, cuixes, malucs i natges, mitjançant l’aspiració del greix sobrant.

Cicatrius

La correcció de cicatrius amb cirurgia plàstica és un tractament molt útil per a aquelles persones que van sofrir algun tipus de traumatisme o s’han sotmès a alguna cirurgia que els ha deixat una cicatriu que no els agrada.

Dr. Jordi Bachs

Doctor Jordi Bachs, metge i especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica, Màster en Patologia Mamària i Senologia, és especialitat en cirurgia plàstica, reparadora i estètica, i compta amb més de trenta-dos anys d’experiència al servei de la comunitat, a través dels quals s’ha consolidat com un dels cirurgians més reconeguts en l’àmbit nacional, perquè tots els pacients ho recomanen, no sols pel seu acompliment professional, sinó que també pel seu tracte amable, humà i respectuós, i el compromís amb el qual aborda cada cas dia a dia.

d

Dr. Jordi Bachs

Metge i especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica. Diagnòstic estètic professional facial i corporal en el seu centre de Girona.